2010-06-25 PGME 2010

Název

2010-06-25 PGME 2010

Popis

...PGME číli PRAGeo Games Megaevent čili mega sraz geokačerů kdesi u pr..ahy, konkrétně v Horních Počernicích na tvrzi Hummer. Něco ve stylu westernového městečka, doplněno o jízdy na Hummerech, tentokrát rezervováno ne celý víkend (nejen) pro geokačery. Zalogoval jsem:
#235# Díky poradatelum za hezký megác, který jsem si užíval. Naprosto dokonalá organizace, šlo to jako na drátkách. Úžasná symbióza eventu s Hummerem, kdy se kaceri a nekaceri mísili, aniž by se jeden druhému pletli do "remesla".
Jak to teda vidím já:
V pátek vyrážím autem ješte neco zarídit a už mírím na Prahu, prozretelne mám naloženo kolo a stan, protože jsem si pripravil vlastní plán a to už se blíží sedmá hodina a já teprve opouštím dálnici, na které rádí pátecní zácpa a zkratkou Rícany-Šestajovice jedu za šipkou a už jsem v HP, ale ouvejs, cesta co na mape vypadá normálne je od puli zaražena a tak rychle skládám kolo, beru pár vecí a jdu na registraci. Okukuji co a jak, vypadá to slibne, jdu k šibenici, kde u kešky me osloví va3, známý, kacer z Brna, prohodíme pár slov, pak preparkuji, nakládám stan a jdu se utáborit. Ocekával jsem tedy stanové mestecko, je nás tady ale jen pár a to je snad taky dobre... To už lítají do oblak svítící pránícka, která mi nekdo nabízel, že má navyše, ale já se potrebuju utáborit a ješte jedu k autu pro další veci a už v prítmí u piva háži do GPS kešky, jejichž listingy mám nafoceny a sprádám další plány. Zatím jsem v tábore, kochám se atrakcemi a vším, pak, jelikož je vlahá letní noc a ráno daleko, jedu na nocní lov po HP, objíždím všechny keše, ale nacházím jen pár, pác asi to chce lepší oci, ale nevadí, zážitek je perfektní i ty tankodromové cesty tady, ve dve hodiny prijíždím do tábora, smývám prach a jdu spát.
Ráno mám budícek v 10, což je muj styl, který naštestí nemusím menit ani tady, dávám se do pucu, neb jsem si usmyslel zajet do centra Prahy (doufám že už nikdy!) na kole a to prímo na Karlák, kde toužím hlavne po virtuálce, možná mne nekdo videl z veží, jak jediný blázen na kole jede ci jde centrem Prahy. Japoncu všude, zírají jako vždy a na všechno, já se pomalu prodírám davem a pak zase zpátky, tedy znacení pro cyklisty mizerné, resp. žádné, nic výjimecného jsem taky neocekával. Zlatý L.V.A.!
Odpoledne tedy dojíždím do tábora, smývám špínu, dávám vynikající klobás s pivkem, potkávám vulpa se xerim, mluvil jsem také s dartananem a to je vše, ostatní známí mi nejak unikli, sleduji prubežne program, jízdy Hummeru, relaxuji a chystám zas vecerní ci nocní odlov, tentokrát v Klánovickém lese, protože již v pátek jsem se rozhodl, že tu zustanu do nedele.
Jedu tedy kolem osmé hodiny na vec, první kešík památný dub v pohode, i když kešík je v bríze, další strom obsazen cekajícími na autobus, pak Klánovický les, OK, zde je místa hafo a je tady mikrovka, nechápu, pak pokus o Kancí oboru, v puli to vzdávám, mám velké zpoždení z bloudení a mne nejasných indicií, vzdávám též plán na další jižnejší kešíky, presmerovávám na Studánku, ta je v pohode, keš v dalekém parezu, to už se skoro nedivím a ješte dávám Kaplicku, no však víte kde je krabka.. :)) To už je tma tmoucí, kolem 10 hodiny, nekolikrát v lese bloudím, neb dávám "zkratky", nakonec se opet spoléhám na prístroj, jinak bych zde musel nocovat. Jedu tedy k Druhému stromu, zde je již mudloprázdno, kešík v pohode, zde jediné je místo odpovídající okolnostem; to je už dnes vše a jdu do tábora. V nedeli vstávám jako vždy, to už jsou tábornící pryc, balím tedy i já a odjíždím.
Prožil jsem si tedy parádní letní víkend naprosto v pohode, v prátelské atmosfére a zajímavém míste, krásné okolní lesy, urcite plné hribku za príznivých podmínek. Pripomínky bych mel jedine k toaletám, které jsem naštestí nemusel využít, pác jsem byl porád pryc... v pozdní noci, když jsem se myl, tak jsem videl bloudící osubky bez baterky, jak zoufale otvírají a hledají neco prijatelného. Inu v té tme se asi každý nestrefil do otvoru, soude již podle "vune", co odtud vychází. Ale to je spíš problém Hummeru, než eventu. Dík za Megác! Pridávám odkaz na foto: http://pgnext.rajce.idnes.cz/2010-06-25_PGME_2010/

This entry was edited by pgnext on Monday, 28 June 2010 at 15:09:23.

Období

Statistiky

  • 152 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Samsung S85

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-06-25 PGME 2010
Komentáře Přidat