2011-04-09 Karban

Název

2011-04-09 Karban

Popis

" Ten, kdo už včera splnil to, co má v plánu teprve dnes, si může při větrném počasí pohovět v teple příbytku a věnovat se nezřízenému karbanu a popíjení. Tak se stalo v sobotu, zkrátka byla vyhlášena odveta v „žolíkovém turnaji“, aby někteří jedinci předvedli své umění.

Po telefonické domluvě, kdy mi bylo naznačeno, abych jako správná návštěva přijela na praseti, odrážela se dvěma pečenými kačicemi a klepala čelem, jsme se sešli u samozvaného šéfa – Pavla, který samozřejmě připravil ochutnávku svého skvělého kuchařského umění a připravil na ochutnání čtyři chody:

1. výborná kapustová polévka,
2. ještě lepší zabíjačková polévka,
3. žebrácká kaše – kdyby česky řekl, že je to kroupové jelito tak bych tomu rozuměla o čem je řeč a
4. fantastická fašírka ala sekaná. K tomu se podával chléb a kyselý okurek.

Tuhle tabuli jsme s Jiřinkou doplnily taky troškou do mlýna. – Jiřinka domácí slané lístkové tyčnky a ovocnotvarohový koláč a já jsem přijela jako Karkulka co nese jídlo babičce v červeném košíčku – lahvičku červeného, něco slaného a vlastnoručně upečený tvarohový koláč. Takže karban se nám trochu zvrhnul v nezřízené obžerství, ale jinak skvělé.

A co se hraní karet týká, což mělo být jedinou a hlavní náplní tohoto večera, to vypadalo jako vždy – pravidelně jsme se střídali ve vedení až konečné výsledky vypadaly takto: Třetí v pořadí Jiřinka, ta měla večer na fáze a po dobu co se nacházela ve fázi druhé i občas zavřela a dokonce jednou přímo z ruky, druhý Pavel – i tady je třeba říct, že se držel velmi statečně a dokonce jako jediný hráč večera zavřel z ruky... " Na MCT napsala Anička

Období

Statistiky

  • 35 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Samsung S85

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2011-04-09 Karban
Komentáře Přidat