2014-08-04 Expedice Rügen 2014 (3): Jatznik - Hohensaaten

Název

2014-08-04 Expedice Rügen 2014 (3): Jatznik - Hohensaaten

Popis

Ráno bylo deštivé a tak jsem ze stanu nepospíchal. Přesto kolem deváté již kapat přestalo a byl jsem připraven pomalu vyrazit. Bylo poměrně teplo a tak se silnice rychle vysušovala. Cesta je docela pohodová, až na to, že mám rozhozené tělo, tedy zejména zadek. Jak později zjišťuji, už se to do konce cesty nezlepší.

Zakrátko projíždím Pasewalk, zde se nezdržuji, páč hrozí další deštík. Pokračuji nyní již po silnici směr Löcknitz, Krackow a Penkun, je to jakási zkratka dle mapy. Což se mi stává osudným, protože cesta není nijak značená a v Penkunu bloudím, pak mě GPS zavede na polňačku, kde po bouři jsou popadané větve akátů a tak není divu, že šlapu naprázdno zadní. U Neu Luckow se to pokouším zalepit, ale po zalepení páté dírky se objevuje dalších 6, duše je jak řešeto a nyní mi již docházejí fleky; měním tedy duši za novou a tuhle v nejbližším koši vyhazuji.

Projíždím Casekow, Kunow... no a za chvíli jsem již ve Schwedt n/O., zde kupuji další pití i drobné potraviny a v horkém slunci se skrývám ve stínu města. Odteď pojedu konečně podél Odry, opět je problém trefit na správný směr, ale hned jak se mi to podaří, šlapu prázdné přední kolo. Vydrželo ale dost, vytahuji 5 trnů a lepím 4 díry, nyní jsem tedy bez náhradní duše a s pár posledními fleky v rezervě. Do města se nevracím, stejně jsem cykloprodejnu ještě neviděl, očekávám, že mám již všechnu smůlu za sebou.

Jedu ještě kousek kolem řeky a ohlížím se po pěkném místě na spaní, zatím nikde nic a to už je docela šero, ještě pár dlouhých dědin, až konečně za Hohensaaten, poblíž místa zvaného Krummer Ort, vidím něco slušného pod silnicí, rozbaluji tedy rychle propriety, páč komáři dotírají a docela nenápadně se blíží i déšť. Prší ale jen mírně, je pořád teplo. Dnes 112 km.

Období

Statistiky

  • 75 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Canon PowerShot A810

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-08-04 Expedice Rügen 2014 (3): Jatznik - Hohensaaten
Komentáře Přidat