2014-08-05 Expedice Rügen 2014 (4): Hohensaaten-Eisenhüttenstadt

Název

2014-08-05 Expedice Rügen 2014 (4): Hohensaaten-Eisenhüttenstadt

Popis

Ráno zavčasu balím, abych nebyl tak nápadný, oproti bučí krávy, ale jsou za elektrickým drátem; vyjedu nahoru na cestu a pak se zastavuji na blízkém odpočivadle, kde trochu posnídám. Mám ještě dost vody na půl dne, i jídlo by se našlo a tak mi nic nechybí, jen pevná vůle, páč se mi šlape pořád hůř.

Cesta je ještě velmi slušná až po Lebus, kde cyklostezka končí. Odteď bude cesta přes vesnice a jiné stezky, cyklostezka se jen ojediněle vrací k řece a její kvalita již není nic moc. Navíc vede pořád do kopce a do lesů. Vjíždím do Frankfurtu n/O., malebné městečko, opět se trochu zdržím, pofotím i něco zakoupím a za městem bloudím jako vždy, nejsem ale sám, je tam více takových cyklistů a posléze mě dohání Tomáš, se kterým pak jedu dalších asi 30 km až do večera. Tomáš je Brňák a jeho cesta je téměř stejná jako moje, ale má vyšší tempo a tak mu sotva stačím, domluvili jsme se, že potáhneme spolu do večera a pak se uvidí.

Vjíždíme do Eisenhüttenstadt, vidět nějaké zdevastované fabriky a několikrát hledáme správnou cestu, Tomáš již chce bivakovat, já bych jel do setmění, nakonec ale bloudíme u řeky a tak se rozhodneme najít vhodné místo k přespání. Asi 6 km za městem se nám to podařilo, je zde sice dost komárů, ale žerou hlavně Tomáše, páč nemá stan. Zato má vařič a kuchtí něco teplého, takže jsme fifty-fifty. Je teplá klidná noc a poprvé neprší. Za dnešek ještě pořád slušných 129 km.

Období

Statistiky

  • 107 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Canon PowerShot A810

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-08-05 Expedice Rügen 2014 (4): Hohensaaten-Eisenhüttenstadt
Komentáře Přidat