2016-05-01 Soutok M&D a LVA

Název

2016-05-01 Soutok M&D a LVA

Popis

Další ze série tradičních a jako obvykle i povedených víkendů na samém cípu jižní Moravy, byl ve znamení oslav filipojakubské noci a následně pak svátečního útoku na soutok Dyje s Moravou.. tedy, jak pro koho.

Jak bylo naznačeno, jednalo se o dvě různé akce, tedy v sobotu večer nejdříve pálení čarodějnic. Než jsme se ale sešli u Aničky, měl jsem již poježděn Soutok i široké okolí. Tentokrát mne ale má prozřetelnost nezklamala a tak jsem pro jistotu vyrazil na trasu jako předvoj, jak jsem již předeslal, ještě v sobotu dopoledne. Bylo velmi hezky, slunečno a relativně teplo, navíc mne nikdo nezdržoval a tak jsem profrčel Soutokem a následně i dalšími památkami LVA a užil si naplno tento krásný den.

Na druhý den byl organizován tradiční prvomájový výjezd na soutok. Předcházelo tomu mohutné omlouvání všech, co se původně chtěli zúčastnit, a k tomu zaryté mlčení těch, co se zúčastnit nechtěli, že.. a tak již v předvečer akce bylo jasné, že účast bude spíše symbolická, páč počet marodů aktuálně převyšuje počet zdravých a i z těch si někteří zcela vědomě nedovezli kolo, či si svou účast nakonec rozmysleli.. ale je to jejich škoda... více na www.moravskacyklotlupa.estranky.cz

Období

Statistiky

  • 58 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Canon PowerShot A810

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2016-05-01 Soutok M&D a LVA
Komentáře Přidat